Інтер'єр кімнат. Поради щодо інтер'єру кімнат

  • 2020-01-04

Всі ми бажали б жити в шикарних будинках з найвищими стелями й більшими вікнами, що виходять на бурхливий океан, або величні вершини гір. І дійсно, коли з пейзажем за вікном навряд чи можна що-небудь зробити, то зробити в будинку почуття розкоші за прийнятну вартість, повністю може бути можливо. Зараз ми розберемо кілька нюансів, які допоможуть зробити вишуканий інтер'єр кімнат з мінімальними вкладеннями:

1. Додайте частку природи. Букети зі справжніх квітів додадуть приміщенню бажану розкіш. Розташуєте композиції на стіл або журнальний столик, прикрасьте спальню й ванну. При цьому вибирайте квіткові композиції тих же відтінків, що переважають в інтер'єрі кімнати, або зупинитеся на білосніжному відтінку, який виглядає особливо вишукано.

2. Декоруйте інтер'єр кімнати фруктами. Для цього розташуєте по будинкові блюда із сезонними фруктами. Особливо безпрограшно будуть виглядати всі види цитрусових.

3. Заберіть "сміття". Проаналізуйте речі, деякі можуть даремно порошитися в житлі. Щоб спростити процес, розділите їх на кілька категорій: а. усіляке сміття; б. речі, які не потрібні і їх можна віддати нужденним; в. речі, що мають більшу цінність (це можуть бути фото, предмети мистецтва або антикваріати і т.д.). Можете сміло позбутися перших 2-х категорій. Що стосується 3-їй, про неї ми поговоримо пізніше.

4. Висвітлення інтер'єру кімнати.

Купить пару по-справжньому високоякісних світильників, які посприяють виділенню композиційного центру кімнати. Не засмічуйте вікна непотрібним мотлохом, дозвольте природньому світлу безперешкодно просочуватися в будинок.

5. Застосуєте молдинг.

Використання молдинга на стелі, стінках, або, приміром, підлокітнику крісла примітно перетворить приміщення. Вибирайте молдинги найбільш широких моделей.

6. Кольори інтер'єру кімнати.

Вибирайте відтінки стін як можна найбільше серйозно. Світлі варіанти потрібно буде доповнити тканинами, або девайсами найбільше, насичених квітів. Насичений відтінок стін, який найчастіше вживається в шикарних інтер'єрах, навпаки, затребує найбільш світлих меблів. Коли заплануєте застосовувати золотий колір аксесуарів, торшерів і картинних рам, будьте максимально акуратні. Некоректно підібрані девайси, або відтінок золотого можуть сильно здешевити загальне враження від інтер'єру кімнат.

7. Тканини.

Більш вишукано виглядають тканини з багатою текстурою. Для цього поєднуйте текстурні глибокі кольори із шовком або оксамитом різних відтінків білосніжного й пастельних тонів.

8. Девайси й предмети мистецтва.

Зовсім не обов'язково мати у своєму розпорядженні роботи Пікассо, або Далі, щоб, зрештою, облаштувати інтер'єр кімнат. Досить використовувати постери в рамах, фото, картинки малят - усе, що завгодно, головне дотримувати пропорцій. Зараз прийшов час відшукати місце речам, які були залишені в 3 пункті (, що мають для вас надзвичайну цінність). Розташуєте їх, так щоб вони змогли повідати вашу історію: фото - обрамувати й повісити на стіну, а вази - поставити на полицю. При цьому збирайте предмети однотипного виду, приміром, свічі, у групи по 3 штуки. Не бійтеся застосовувати при розміщенні речей симетрію й асиметрію.

9. Не забуваємо про підлогу.

Дерев'яне покриття постійне виглядає елегантно, тому ні за яких умов не застеляйте його ковроліном. А щоб розмежувати місце кімнаті, використовуйте пару маленьких килимів з насиченими відтінками. З такими порадами Ви зможете зробити дивовижний інтер'єр кімнати.