Кредит онлайн на карту

  • 2020-01-04

Життя в Україні досить складне. Більшість громадян відчувають фінансові труднощі, оскільки зарплати не можуть покривати всіх поточних витрат, їх вистачає лише на харчування та оплату комунальних платежів.

Що робити якщо гроші знадобилися терміново, а необхідної суми у вас немає? Безумовно, добрим варіантом буде позичити у знайомих, але цей крок не завжди спрацьовує, до того ж мало хто може відразу позичити велику суму грошей. Тому виходом з фінансових труднощів може стати онлайн кредит.

Етапи отримання онлайн кредиту на карту

Експрес кредити або екстрені кредити, які можна отримати заповнивши документацію в Інтернеті, з кожним роком користуються в українців все більшим попитом і популярністю. Для того щоб взяти такий кредит досить мати українське громадянство і бути старше 18 років.

Щоб оформити кредит вам знадобитися пред'явити паспорт та ідентифікаційний код. Заповнити заяву на оформлення такого кредиту можна онлайн на сайті однієї з організацій, які надають такі кредити.

В кредит без довідки про доходи можна взяти суми від 1 000 до 10 000 грн, але є організації, які надають і кредити на більшу суму. Процентна ставка за кредитом буде становити від 120 до 700 відсотків річних. Дають кредит на термін від 55 днів до 90 днів.

Ваша заявка розглядається в день подачі документів та вже через годину-дві гроші будуть нараховані на вашу банківську карту, за бажанням ви можете підійти з документами в офіс організації і отримати кредитні кошти на руки.

Якщо ви вирішили оформити онлайн кредит на карту, то рекомендуємо вам звернутися до наступних кредитних організацій:

1 Cashinsky;
2 Є-Грошi;
3 Alexcredit;
4 Бистрозайм;
5 CreditKasa;
6 Гроші всім;
7 ШвидкоГроші

Деякі з цих кредитних фірм використовують промокоди, які дають можливість отримати суттєву знижку на перший кредит. У більшості випадків до святкових днів проводяться різні акції, які дозволять заощадити на видачі кредитних коштів.

Наслідки невчасної сплати кредитних коштів

Деякі люди не можуть вчасно повернути кредит і ця ситуація є гнітючою. Це свідчить про безвідповідальне ставлення до своєї фінансової ситуації. Якщо ви прострочили повернення кредитних коштів, то знайте, що за цим будуть накладені штрафні санкції.

Процедура повернення кредиту з боржників така, що кредитні організації дають 3 додаткових дні після дня прострочення для сплати кредитних коштів, а потім нараховується 0,1% на залишок кредиту. Якщо з неплатником не вдається зв'язатися протягом тривалого часу, то справа про кредит передається в колекторські організації і цим починають займатися профільні фахівці.

Онлайн кредити на карту - це дуже добрий  і вигідний засіб отримати швидко і без труднощів необхідну суму, проте, слід пам'ятати про те, що повернути кредит потрібно буде своєчасно, щоб не наражати себе  на накладання санкцій з боку кредитних організацій.